Hvem vi er

Anethe Toth

Personlig Trener, Massasje- og Muskelterapeut og Yogalærer

Tlf: 472 88 418

Epost: anethe@oslohelsestudio.no

Anethe har vært i treningsbransjen i over 10år, som både Personlig Trener og instruktør. Anethe har levert nærmere 5000 timer i sine år som Personlig trener. Anethe har spesialisert seg innen livsstilsendring og større vektreduksjoner, rehabiliterende trening for ulike smerte- og sykdomsgrupper, trening under og etter graviditet og kostholdsveiledning. Anethe har også videreutdanning som massasje- og muskelterapeut og skrev sin fagoppgave om «Hvordan behandle bekken- og hofteproblematikk etter graviditet?». Anethe har i tillegg 200timers yogalærer utdanning, i Vinjasa Flow, og videreutdanning innen mamma & baby yoga.

Anethe er grunnlegger og daglig leder for OsloHelseStudio. Hun har en sterk lidenskap for å fremme folkehelse som er bakgrunnen til hele konseptet OsloHelseStudio. Hun er foreleser og veileder for andre Personlige Trenere via AFPT – Akademi for Personlig Trening.

Helene Ausland

Osteopat

Tlf: 970 63 302

Epost: Helene@oslohelsestudio.no

Helene jobber som som osteopat, kostholdsveileder og trener hos Oslo Helsestudio. Hun er spesielt interessert i alt innen kvinnehelse som svangerskap og graviditet, gynekologiske lidelse og mage/tarm- problematikk hos spedbarn. Andre interesseområder er hodepine/migrene, stress, nakke/rygg/bekken og idrettsplager.

Helene har jobbet fulltid i 5 år med behandling av pasienter i alle aldre, fra spedbarn til eldre. Hun har opparbeidet seg god erfaring med veiledning, behandling og trening for gravide og etter fødsel. Hun fullfører denne sommeren studie der hun blir sertifisert pre/post- natal trainer(trener for gravide og etter fødsel).

Kristina Mac Lennan

Yoga lærer, Gravidyoga, Mamma & Baby Yoga

Tlf: 472 88 418

Epost: anethe@oslohelsestudio.no

Kristina Mac Lennan er en sertifisert 200 t Vinyasa yoga lærer. Gjennom timene sine ønsker hun å skape et rom der du kan finne ro og tilstedeværelse i deg selv, i det som for de fleste er en hektisk hverdag. Hennes opplevelse er at når vi retter fokuset innover, puster og beveger ossmed bevissthet og intensjon, åpner vi sakte opp for flyt og letthet, i oss selv og i hvordan vi forholder oss til omverden. Flyten er det alltid. Vi må bare stoppe opp. Skape rom for å være her og nå. Lande.

Yoga betyr union, og for Kristina handler denne unionen om et møte med en selv. En mulighet til å bli mer fortrolig, kanskje kjent, eller trygg, med en selv. Slik at man i gjengjeld kan møte opp mer autentisk i livet sitt. På den måten man er ment å møte opp. Og gjennom dette, leve det livet man ønsker. Være her og nå, fullt og helt. Derfor er det viktig for henne at studentene hennes kan bruke tiden på matten til å få kontakt med seg selv, pusten og kroppen. Dette gjøres via kreative sekvenser og flyt, men også ved å skape rom for å finne stillhet og balanse i løpet av timen. Hennes mål som lærer er å tilby samme rom for sentrering, ro og aksept, som hun har møtt på sin egen yogamatte.

Kristina har en holistisk tilnærming til livet og opplever at alt henger sammen, alt er ett. Dette gjør at hun er på stadig søken etter ny kunnskap og nye perspektiver. Hun er rolig og nedpå, åpen og lærelysten. Derfor har hun videreutdannet seg innen Yin Yoga, Gravid Yoga og Mamma/Baby Yoga.

2019: 200t – Power Vinyasa ved Atman Yoga School
2020/21: 100t – Embodied Yin & Shake the Dust med Satu Tuomela/ Authentic Flow
2021: 65t – Gravid Yoga med YogaMamma
2022: 40t – Mamma/Baby yoga med YogaMamma

Om oss

Konseptet bak

OsloHelseStudio er et nytt treningskonsept i Oslo. Her skal vi kombinere behandlingstilbud, samt tilby medlemmer trening enten i mindre grupper, én til én, eller at man kan booke egentrening i private lokaler. I tillegg vil det være behandlingstilbud, som per nå er massasjeterapi, så sees det på muligheter for å kunne utvide med osteopati og fysioterapi. Lokalene er pusset opp i mørkegrå toner som i logoen, hvorav behandlingsrommen er dusgrønne, som i logoen. Friske, grønne planter skaper mer liv til lokalene.

Vårt konsept er skapt for å fremme folkehelse. Vi tilbyr i dag blant annet rehabiliterende trening for ulike sykdomsgrupper og opptrening etter skader, trening under og etter graviditet, yoga, livsstilsendring, kostholdsveiledning og trening for eldre. Tilbudet om å kunne låne lokalene for privat trening vil kunne tilbys alle som ønsker å trene privat (med et begrenset antall medlemskap). Det vil med dette være mulig å booke tid for å trene på egenhånd, alene i lokalene.