Fyrstikktorget

Velkommen til oss på Fyrstikktorget. Her kan du både trene alene, med personlig trener eller i gruppe (kurs). Vi tilbyr også behandling i form av osteopati og massasjeterapi.. Nedenfor kan du se mer utfyllende hva vi tilbyr på Fyrstikktorget.

Trening

Hos oss kan du trene variert. Vi har tre ulike Studioer med variert tilbud av innhold. Studio1, Studio2 og Studio3. Studioene er toppmoderne med nytt utstyr som komplementerer hverandre slik at du ved bruk av de ulike Studioene kan få varierte treningsøkter gjennom uken.

Egentrening

Hos oss kan du trene uforstyrret i private lokaler. Du slipper kø, støy eller folkemengder når du trener hos oss. I store, toppmoderne Studioer kan du booke din treningstid, og selv velge om du ønsker å ha med en venn. Om du er i permisjon, er du også velkommen til å ta med deg baby på trening. Vi tar inn et begrenset antall medlemmer og har per nå kapasitet til ca 20 flere medlemmer. Ønker du å lese mer om egentrening kan du gjøre det her.

-> Prøvetime eller medlemskap

Personlig Trener

Vi har lang erfaring med veiledet trening. Om du har utfordringer med å komme i gang, ønsker bistand i en rehabiliterende fase etter en skade, ønsker veiledning under eller etter graviditet eller lignende da er vi her for deg. Kanskje du også har kommet i en fase i livet hvor du ønsker en større livsstilsendring. Hos oss får du en personlig trener med lang fartstid og solid erfaring innen sitt fagfelt. Les merher

Kurs

Vi tilbyr en rekke kurs innen trening og yoga for kvinner. Om du er gravid, nylig har fått baby eller er kvinne og ønsker en liten gruppe og trene sammen med da har vi flere områder som kan være av interesse og dykke videre inn i.

– GravidTrening

– Mamma&Baby Sterk

– Styrketrening for kvinner / MammaSterk

 

Behandlinger

Vi tilbyr både Osteopati og Massasjeterapi på vårt behandlingsrom via Stuidio1. Vi har spesialistert oss på kvinnekroppen, gravidmassasje og tilbyr også behandling av baby. Vi behandler ulike smerter i både nakke, rygg, bekken med mer.