Medlemsskap
med binding

kr 890/mnd

Ingen innmeldingsavgift, 6 måneders binding, deretter løpende månedsabonnement med en måneds oppsigelsestid.

Medlemskapet inkluderer:
Tren uforstyrret i private lokaler, ha med en venn på trening og styr egen musikk. 5x bookinger per uke, og en om dagen (se andre medlemskap for annet innhold og flere økter). Ut over disse bookingene påløper en bookingavgift på kr 55 per økt.

Du kan velge mellom seks ulike studioer. Tre romslige studioer på Fyrstikktlorget og tre studioer på Grünerløkka med noe ulikt innhold. Oversikt over studioene finner du i menyfeltet. Alle studioer er babyvennlige og det er Babygym i både studio1 og studio3 på Fyrstikktorget, samt Studio 4, 5 og 6 på Grünerløkka.

Medlemsskap Familie med binding

kr 1200/mnd

Ingen innmeldingsavgift, 6 måneders binding, deretter løpende månedsabonnement med en måneds oppsigelsestid.

Medlemskapet inkluderer:
Tren uforstyrret i private lokaler. Som familie kan dere velge å trene sammen eller hver for dere. Dere kan på alle økter ta med en venn. Kanskje du har en venn eller familiemedlem på besøk, er i barselperm med en venn eller lignende? Styr egen musikk. 5x bookinger per uke, og mulighet for to på dagen. Ut over disse bookingene påløper en bookingavgift på kr 55 per økt.

Du kan velge mellom seks ulike studioer. Tre romslige studioer på Fyrstikktlorget og tre studioer på Grünerløkka med noe ulikt innhold. Oversikt over studioene finner du i menyfeltet. Alle studioer er babyvennlige og det er Babygym i både studio1 og studio3.

Våre Priser

PT Timer