Gravidmassasje

Hvorfor velge OsloHelseStudio for gravidmassasje Oslo?

Graviditet er en fantastisk opplevelse, men kan også være stressende for kroppen din. Hos OsloHelseStudio er terapeutene våre spesielt opplært til å gi skånsom behandling og massasje tilpasset den gravide kvinnen. Vi forstår problemene som kan oppstå under graviditeten og tilpasser behandlingen til hver kvinne basert på deres graviditet og eventuelle plager. Med vår gravidmassasje Oslo kan vi hjelpe deg med å ta vare på den gravide kroppen din og sikre en avslappende graviditet.

Fordeler med gravidmassasje for gravide kvinner

Gravidmassasje gir en rekke fordeler for gravide kvinner. Det kan forbedre blodsirkulasjonen, redusere muskelspenninger og redusere stress. Det hjelper også med å lindre hodepine, ryggsmerter og isjias. I tillegg kan svangerskapsmassasje føre til bedre søvn, redusere angst og redusere sannsynligheten for fødselsdepresjon.

Vanlige problemområder under graviditet

Mange gravide kvinner opplever smerte og ubehag i nedre del av ryggen, hofter og/eller bekken under graviditeten på grunn av økt vekt og endringer i kroppsholdning. Hevelse i føttene og leggene er også vanlig, noe som kan føre til smerte og ubehag samt en følelse av tyngde i bena. Endringer skjer også i brystene, som kan føre til økt spenning i nakke/skuldrene og forårsake hodepine og nakkesmerter.

Hvordan vi tilpasser og letter behandling for gravide kvinner

Hos OsloHelseStudio forstår vi at hver graviditet er unik, og vi tilpasser behandlingen til hver kvinne. Vi hjelper deg med å finne stillinger som fungerer for deg, slik at du kan ligge så avslappet som mulig med bruk av puter og tepper som støtter deg i en komfortabel posisjon. Våre terapeuter bruker også skånsomme teknikker for å sikre at du føler deg komfortabel og trygg gjennom hele massasjen.

Forholdsregler du bør vurdere for gravidmassasje

Mens gravidmassasje generelt er trygt, er det noen forholdsregler du bør vurdere. Det er viktig å informere terapeuten din om eventuelle komplikasjoner eller risikoer i svangerskapet ditt, som høyt blodtrykk, gestasjonsdiabetes eller svangerskapsforgiftning. Vi anbefaler også at du rådfører deg med helseperson

Planlegg din gravidmassasje i Oslo i dag.

Ikke la graviditeten ta en toll på kroppen din. Bestill din gravidmassasje i Oslo i dag på OsloHelseStudio og la oss hjelpe deg med å ha en avslappende og stressfri graviditet. Kontakt oss for å lære mer om tjenestene våre og for å avtale en time.