Gravidyoga

Viktigheten av trygge og nærende bevegelser i gravidyoga

Gravidyoga er en flott måte å holde seg sunn og aktiv under graviditeten. Våre klasser fokuserer på trygge og nærende bevegelser som passer for gravide kvinner. Vi forstår at kroppen din gjennomgår store endringer under graviditeten, og vi tilpasser klassene våre for å imøtekomme dine behov. Våre erfarne yogainstruktører vil guide deg gjennom klassen i et rolig tempo, og sørge for at du er komfortabel og avslappet gjennom hele økten.

Fordelene med gravidyoga for kropp og sinn

Gravidyoga kan ha flere fordeler for både kropp og sinn. De myke bevegelsene og flyten i praksisen kan hjelpe deg med å bygge styrke, fokus og energi. Samtidig kan avslapning og pusteøvelser ankre og sentrere ditt sinn og kropp. Regelmessig praksis av gravidyoga kan også bidra til å forebygge graviditetsrelaterte plager som spenninger, stivhet, smerte i rygg/bekken, hevelse, langsom fordøyelse og søvnproblemer. Det kan også redusere stress og angst relatert til graviditet, fødsel og morsrollen.

Pusteøvelser for en rolig og avslappet graviditet

Pusteøvelser er en integrert del av gravidyoga. De kan hjelpe deg med å slappe av og roe ditt sinn og kropp. Våre erfarne instruktører vil guide deg gjennom ulike pusteøvelser som kan hjelpe deg med å håndtere de fysiske og emosjonelle kravene i graviditeten. Å lære å puste riktig kan også hjelpe deg med å forberede deg til fødselen.

Forberedelse til fødselen med gravidyoga

Gravidyoga kan være et utmerket verktøy for å forberede seg til fødselen. I våre klasser fokuserer vi på å forberede deg til fødselsprosessen gjennom pusteøvelser og avslapningsteknikker. Vi legger også vekt på tilknytningen til babyen i livmoren og hjelper deg med å forberede deg mentalt til morsrollen.

Forebygging av svangerskapsrelaterte plager med yoga

Svangerskapsrelaterte plager kan være vanlige under graviditet. Imidlertid kan regelmessig praksis av gravidyoga hjelpe til med å forebygge mange av disse plagene. Spenninger, stivhet, smerter i rygg/bekken, hevelse, langsom fordøyelse, søvnproblemer, stress og angst relatert til graviditet kan reduseres gjennom regelmessig yoga-praksis.

Hvem kan delta i vår gravidyoga-klasse

Vår gravidyoga-klasse passer for alle gravide kvinner fra uke 12 og utover. Vi ønsker også kvinner som ønsker en mykere praksis eller som trenger å roe ned velkommen. Enten du er ny til yoga eller har en eksisterende praksis, tilpasses våre klasser til alle nivåer. Du er velkommen som du er, og vi vil tilpasse praksisen for å passe dine behov. Bli med oss for å oppleve trygge og nærende bevegelser, pusteøvelser og avslapningsteknikker som kan forberede kroppen og sinnet ditt for fødsel og hjelpe deg å nyte en fredfull graviditet.