Anethe Toth

PERSONLIG TRENER, MASSASJE- OG MUSKELTERAPEUT OG YOGALÆRER

Anethe har vært i treningsbransjen i over 10år, som både Personlig Trener og instruktør. Anethe har levert nærmere 5000 timer i sine år som Personlig trener. Anethe har spesialisert seg innen livsstilsendring og større vektreduksjoner, rehabiliterende trening for ulike smerte- og sykdomsgrupper, trening under og etter graviditet og kostholdsveiledning. Anethe har også videreutdanning som massasje- og muskelterapeut og skrev sin fagoppgave om «Hvordan behandle bekken- og hofteproblematikk etter graviditet?». Anethe har i tillegg 200timers yogalærer utdanning, i Vinjasa Flow, og videreutdanning innen mamma & baby yoga.

Anethe er grunnlegger og daglig leder for OsloHelseStudio. Hun har en sterk lidenskap for å fremme folkehelse som er bakgrunnen til hele konseptet OsloHelseStudio. Hun er foreleser og veileder for andre Personlige Trenere via AFPT – Akademi for Personlig Trening.

Tlf: 472 88 418

Epost: anethe@oslohelsestudio.no

Carl Amadou Seck

PERSONLIG TRENER, YOGA LÆRER, AKROBATIKK, KAMPSPORT

Amadou har 15 års erfaring fra akrobatikk, kamsport og andre former for aktiv kroppsbeherskelse, og stor lidenskap for alt som gjelder bevegelse.

Med 500 timer instruktørkurs i yoga fra fjellene i Nepal og tre år som yogalærer på fulltid under beltet leverer Amadou kompetanse og forståelse når det gjelder å se kroppen helhetlig.

Amadou er også sertifisert personlig trener fra akademiet for personlig trening og spesialiserer seg i baseløft og egenvektstrening (calisthenics).

Amadou sin filosofi er at mestringsfølelse er den motivasjonen som varer lengst. Ved konkrete heller enn abstrakte målsetninger nærmer vi oss en litt sprekere versjon av oss selv mens vi har det gøy underveis!

Epost: post@oslohelsestudio.no

Helene Ausland

OSTEOPAT

Helene jobber som som osteopat, kostholdsveileder og trener hos Oslo Helsestudio. Hun er spesielt interessert i alt innen kvinnehelse som svangerskap og graviditet, gynekologiske lidelse og mage/tarm- problematikk hos spedbarn. Andre interesseområder er hodepine/migrene, stress, nakke/rygg/bekken og idrettsplager.

Helene har jobbet fulltid i 5 år med behandling av pasienter i alle aldre, fra spedbarn til eldre. Hun har opparbeidet seg god erfaring med veiledning, behandling og trening for gravide og etter fødsel. Hun fullfører denne sommeren studie der hun blir sertifisert pre/post- natal trainer(trener for gravide og etter fødsel).

 

Tlf: 970 63 302

Epost: Helene@oslohelsestudio.no

Håvard

fysisk aktivitet og ernæring

Håvard er en erfaren treningsekspert som har dedikert sitt liv til fysisk aktivitet og ernæring. Han er utdannet som personlig trener hos AFPT og har videreutdannet seg med en bachelorgrad innen fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. For tiden fordyper han seg i en mastergrad innen tverrfaglig helseforskning ved UiO.

Håvard bringer med seg en skattekiste av erfaring, spesielt innen styrketrening og forebyggende/rehabiliterende trening. Hans lidenskap for å hjelpe folk med å overvinne skader og oppnå fysisk form er tydelig i hans tilnærming til trening. Han har også omfattende erfaring innen ulike kampsportsgrener, noe som gir våre medlemmer muligheten til å utforske varierte treningsformer.

Uansett hva dine treningsmål er, kan Håvard veilede deg mot suksess. Enten du ønsker å bygge muskler, miste vekt, forebygge skader eller utforske nye treningsformer, er Håvard klar til å hjelpe deg på din reise mot bedre helse og velvære.

 

Tlf 92 09 03 33

Epost post@oslohelsestudio.no

Priscilla

personlig trener med spesialkompetanse innen kvinnehelse

Priscilla Jobber som personlig trener med spesialkompetanse innen kvinnehelse hos Oslo helsestudio. Med denne kompetansen tar hun imot alle kvinner. Om det er graviditet, barsel, kvinnehelsetilstander som endometriose eller PCOS så har Priscilla kunnskapen til å hjelpe. Hun har jobbet som PT i 7 år og er opptatt av å kontinuerlig oppdatere kunnskapen sin innen kvinnehelse, slik at hun hele tiden kan tilby den beste oppfølgingen for sine kunder.

Priscilla sine styrker er:

 • Kvinnehelse
 • Gravid
 • Barsel
 • Styrketrening
 • Skadeforebyggende


Utdannelse og sertifiseringer:

 • Personlig trener
 • Ernæring
 • Mammamage trener
 • Pre & Postnatal trainer
 • Pelvic floor fitness trainer
 • Pelvic floor pain & exercise trainer
 • Pcos Management
 • Endometriose
 • Management
 • Menopause
 • På stødig bekkenbunn- det siste innen forskning på bekkenbunn.

Tlf 41 23 39 43

Epost post@oslohelsestudio.no

OM OSS

Konseptet bak

OsloHelseStudio er et nytt treningskonsept i Oslo. Her skal vi kombinere behandlingstilbud, samt tilby medlemmer trening enten i mindre grupper, én til én, eller at man kan booke egentrening i private lokaler. I tillegg vil det være behandlingstilbud, som per nå er massasjeterapi, så sees det på muligheter for å kunne utvide med osteopati og fysioterapi. Lokalene er pusset opp i mørkegrå toner som i logoen, hvorav behandlingsrommen er dusgrønne, som i logoen. Friske, grønne planter skaper mer liv til lokalene.

Vårt konsept er skapt for å fremme folkehelse. Vi tilbyr i dag blant annet rehabiliterende trening for ulike sykdomsgrupper og opptrening etter skader, trening under og etter graviditet, yoga, livsstilsendring, kostholdsveiledning og trening for eldre. Tilbudet om å kunne låne lokalene for privat trening vil kunne tilbys alle som ønsker å trene privat (med et begrenset antall medlemskap). Det vil med dette være mulig å booke tid for å trene på egenhånd, alene i lokalene.