Anethe Toth

PERSONLIG TRENER, MASSASJE- OG MUSKELTERAPEUT OG YOGALÆRER

Anethe har vært i treningsbransjen i over 10år, som både Personlig Trener og instruktør. Anethe har levert nærmere 5000 timer i sine år som Personlig trener. Anethe har spesialisert seg innen livsstilsendring og større vektreduksjoner, rehabiliterende trening for ulike smerte- og sykdomsgrupper, trening under og etter graviditet og kostholdsveiledning. Anethe har også videreutdanning som massasje- og muskelterapeut og skrev sin fagoppgave om «Hvordan behandle bekken- og hofteproblematikk etter graviditet?». Anethe har i tillegg 200timers yogalærer utdanning, i Vinjasa Flow, og videreutdanning innen mamma & baby yoga.

Anethe er grunnlegger og daglig leder for OsloHelseStudio. Hun har en sterk lidenskap for å fremme folkehelse som er bakgrunnen til hele konseptet OsloHelseStudio. Hun er foreleser og veileder for andre Personlige Trenere via AFPT – Akademi for Personlig Trening.

Tlf: 472 88 418

Epost: anethe@oslohelsestudio.no

Cecilie

kLINIKKANSVARLIG

Oppstart september 2024. Mer informasjon kommer

Epost post@oslohelsestudio.no

Epost: post@oslohelsestudio.no

Helene Ausland

OSTEOPAT

Helene jobber som som osteopat, kostholdsveileder og trener hos Oslo Helsestudio. Hun er spesielt interessert i alt innen kvinnehelse som svangerskap og graviditet, gynekologiske lidelse og mage/tarm- problematikk hos spedbarn. Andre interesseområder er hodepine/migrene, stress, nakke/rygg/bekken og idrettsplager.

Helene har jobbet fulltid i 5 år med behandling av pasienter i alle aldre, fra spedbarn til eldre. Hun har opparbeidet seg god erfaring med veiledning, behandling og trening for gravide og etter fødsel. Hun fullfører denne sommeren studie der hun blir sertifisert pre/post- natal trainer(trener for gravide og etter fødsel).

 

Tlf: 970 63 302

Epost: Helene@oslohelsestudio.no

Håvard

fysisk aktivitet og ernæring

Håvard er en erfaren treningsekspert som har dedikert sitt liv til fysisk aktivitet og ernæring. Han er utdannet som personlig trener hos AFPT og har videreutdannet seg med en bachelorgrad innen fysisk aktivitet og ernæring fra Høyskolen Kristiania. For tiden fordyper han seg i en mastergrad innen tverrfaglig helseforskning ved UiO.

Håvard bringer med seg en skattekiste av erfaring, spesielt innen styrketrening og forebyggende/rehabiliterende trening. Hans lidenskap for å hjelpe folk med å overvinne skader og oppnå fysisk form er tydelig i hans tilnærming til trening. Han har også omfattende erfaring innen ulike kampsportsgrener, noe som gir våre medlemmer muligheten til å utforske varierte treningsformer.

Uansett hva dine treningsmål er, kan Håvard veilede deg mot suksess. Enten du ønsker å bygge muskler, miste vekt, forebygge skader eller utforske nye treningsformer, er Håvard klar til å hjelpe deg på din reise mot bedre helse og velvære.

 

Tlf 92 09 03 33

Epost post@oslohelsestudio.no

Sunniva

Fysioterapeut med spesialkompetanse innen kvinnehelse

Oppstart september 2024. Mer informasjon kommer

Epost post@oslohelsestudio.no

OM OSS

Konseptet bak

OsloHelseStudio er et nytt treningskonsept i Oslo. Her skal vi kombinere behandlingstilbud, samt tilby medlemmer trening enten i mindre grupper, én til én, eller at man kan booke egentrening i private lokaler. I tillegg vil det være behandlingstilbud, som per nå er massasjeterapi, så sees det på muligheter for å kunne utvide med osteopati og fysioterapi. Lokalene er pusset opp i mørkegrå toner som i logoen, hvorav behandlingsrommen er dusgrønne, som i logoen. Friske, grønne planter skaper mer liv til lokalene.

Vårt konsept er skapt for å fremme folkehelse. Vi tilbyr i dag blant annet rehabiliterende trening for ulike sykdomsgrupper og opptrening etter skader, trening under og etter graviditet, yoga, livsstilsendring, kostholdsveiledning og trening for eldre. Tilbudet om å kunne låne lokalene for privat trening vil kunne tilbys alle som ønsker å trene privat (med et begrenset antall medlemskap). Det vil med dette være mulig å booke tid for å trene på egenhånd, alene i lokalene.