Anethe Toth

Anethe Toth

Personlig Trener, Massasje- og Muskelterapeut og Yogalærer

Anethe har vært i treningsbransjen i over 10år, som både Personlig Trener og instruktør. Anethe har levert nærmere 5000 timer i sine år som Personlig trener. Anethe har spesialisert seg innen livsstilsendring og større vektreduksjoner, rehabiliterende trening for ulike smerte- og sykdomsgrupper, trening under og etter graviditet og kostholdsveiledning. Anethe har også videreutdanning som massasje- og muskelterapeut og skrev sin fagoppgave om «Hvordan behandle bekken- og hofteproblematikk etter graviditet?». Anethe har i tillegg 200timers yogalærer utdanning, i Vinjasa Flow, og videreutdanning innen mamma & baby yoga.

Anethe er grunnlegger og daglig leder for OsloHelseStudio. Hun har en sterk lidenskap for å fremme folkehelse som er bakgrunnen til hele konseptet OsloHelseStudio. Hun er foreleser og veileder for andre Personlige Trenere via AFPT – Akademi for Personlig Trening.

Tlf: 472 88 418

Epost: anethe@oslohelsestudio.no

Carl Amadou Seck

Personlig Trener, Yoga lærer, Akrobatikk, Kampsport

Amadou har 15 års erfaring fra akrobatikk, kamsport og andre former for aktiv kroppsbeherskelse, og stor lidenskap for alt som gjelder bevegelse. 

 

Med 500 timer instruktørkurs i yoga fra fjellene i Nepal og tre år som yogalærer på fulltid under beltet leverer Amadou kompetanse og forståelse når det gjelder å se kroppen helhetlig. 

 

Amadou er også sertifisert personlig trener fra akademiet for personlig trening og spesialiserer seg i baseløft og egenvektstrening (calisthenics).

 

Amadou sin filosofi er at mestringsfølelse er den motivasjonen som varer lengst. Ved konkrete heller enn abstrakte målsetninger nærmer vi oss en litt sprekere versjon av oss selv mens vi har det gøy underveis!

Helene Ausland

Helene Ausland

Osteopat

Helene jobber som som osteopat, kostholdsveileder og trener hos Oslo Helsestudio. Hun er spesielt interessert i alt innen kvinnehelse som svangerskap og graviditet, gynekologiske lidelse og mage/tarm- problematikk hos spedbarn. Andre interesseområder er hodepine/migrene, stress, nakke/rygg/bekken og idrettsplager.

Helene har jobbet fulltid i 5 år med behandling av pasienter i alle aldre, fra spedbarn til eldre. Hun har opparbeidet seg god erfaring med veiledning, behandling og trening for gravide og etter fødsel. Hun fullfører denne sommeren studie der hun blir sertifisert pre/post- natal trainer(trener for gravide og etter fødsel).

Tlf: 970 63 302

Epost: Helene@oslohelsestudio.no

Om oss

Konseptet bak

OsloHelseStudio er et nytt treningskonsept i Oslo. Her skal vi kombinere behandlingstilbud, samt tilby medlemmer trening enten i mindre grupper, én til én, eller at man kan booke egentrening i private lokaler. I tillegg vil det være behandlingstilbud, som per nå er massasjeterapi, så sees det på muligheter for å kunne utvide med osteopati og fysioterapi. Lokalene er pusset opp i mørkegrå toner som i logoen, hvorav behandlingsrommen er dusgrønne, som i logoen. Friske, grønne planter skaper mer liv til lokalene.

Vårt konsept er skapt for å fremme folkehelse. Vi tilbyr i dag blant annet rehabiliterende trening for ulike sykdomsgrupper og opptrening etter skader, trening under og etter graviditet, yoga, livsstilsendring, kostholdsveiledning og trening for eldre. Tilbudet om å kunne låne lokalene for privat trening vil kunne tilbys alle som ønsker å trene privat (med et begrenset antall medlemskap). Det vil med dette være mulig å booke tid for å trene på egenhånd, alene i lokalene.