Osteopati

Osteopater

Eksperter på muskel- og beinproblemer. Osteopater har omfattende kunnskap om kroppen og hvordan fysiske, psykologiske og sosiale faktorer påvirker helsen vår. Vi tilbyr manuelle behandlinger og veiledning for å hjelpe pasienter til å ta ansvar for egen helse. Som primærhelsetjeneste bruker vi sikre undersøkelses-, behandlings- og forebyggingsmetoder, og henviser pasienter til andre spesialister hvis det er nødvendig.

Muskel- og skjelett som behandles av osteopater

Våre osteopater kan effektivt behandle ulike muskel- og skjelett, inkludert:

-rygg, bryst, nakke, skulder, albue, håndledd,
-hofte, kne, ankel og fotplager.

Vi behandler også hodepine,
-svimmelhet, balanseproblemer, bekkenplager,
-graviditetsrelaterte plager, funksjonelle problemer hos spedbarn,
-akutte og strekkrelaterte plager, og idrettsskader.

I tillegg hjelper vi pasienter med funksjonelle mage,
-tarm, og urinveisproblemer, fordøyelsesbesvær, halsbrann,
-sure oppstøt, tung pust og vanskelig pust.

Åpen dialog

Forståelse av årsaken til plagene dine. Ved den første konsultasjonen tar våre osteopater seg tid til å lytte til dine bekymringer og forstå den underliggende årsaken til plagene dine. Vi kommuniserer våre funn og forklarer hvorfor vi velger tiltakene vi tar, og sørger for at pasientene er fullt informert og involvert i sine behandlingsplaner.

Individualisert behandling

Bruk av ulike manuelle teknikker. Våre osteopater bruker et bredt spekter av manuelle teknikker tilpasset hver pasients spesifikke behov. Disse teknikkene kan inkludere manipulasjon, muskelstrekk og andre øvelser for å forbedre muskel- og leddfunksjonen. Vi gir også aktiviteter som pasienter kan følge opp på egenhånd hjemme. Vår individualiserte tilnærming sikrer at hver pasient mottar best mulig behandling.

Håndtering og mestring

Styrker pasientene på lang sikt Vi tror på å styrke pasientene til å ta kontroll over egen helse og velvære. Våre osteopater gir pasientene verktøy til å håndtere sine plager og forbedre livskvaliteten både på kort og lang sikt. Vi samarbeider med andre helsetjenester for å gi et bredere perspektiv på muskel- og skjeletthelse og optimalisere pasientresultatene.

Osteopati

Behandling av hele personen Ved vår klinikk fokuserer vi på å behandle hele personen, ikke bare de fysiske symptomene. Fra den første konsultasjonen til den personlige behandlingsplanen og pasientopplæringen, prioriterer våre osteopater pasientens totale helse og velvære. Vi streber etter å gjøre osteopati til et trygt valg for helse og velvære i Oslo