Seniortrening

  • Senior trening for alle aldre og former

Hos OsloHelseStudio er vi opptatt av at alle skal ha muligheten til å trene uansett alder og form. Derfor tilbyr vi også Senior trening, hvor vi tilpasser treningen etter individuelle behov og ønsker. Våre erfarne og sertifiserte personlige trenere vil veilede deg gjennom øvelsene og sørge for at du utfører dem på en trygg og riktig måte.

Fordelene med Senior trening: Økt styrke, balanse og helse

Vi vet at eldre ofte kan ha spesielle hensyn og utfordringer når det kommer til trening, derfor er vi spesielt fokusert på å tilpasse treningen etter individuelle behov og ønsker. Vårt fokus på Senior trening betyr at vi har spesialister på plass for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningen, og at vi har de riktige verktøyene og fasilitetene tilgjengelige for å gjøre det mulig. Fordelene med Senior trening er mange:

  • Oppleve økt muskelstyrke
  • Bedere balanse
  • Økt fleksibilitet
  • Forbedret generell helse
  • Forbedre livskvalitet
  • Forebygge skader og livsstilssykdomer


Ikke bare vil trening forbedre din daglige livskvalitet, men det kan også bidra til å forebygge skader og sykdommer på lang sikt.

Senior trening med fokus på sikkerhet og tilpasning

Vi vet hva som er viktig å passe på når det kommer til Senior trening. Dette inkluderer å ta hensyn til eventuelle skader eller begrensninger du måtte ha, og tilpasse treningen deretter. Vi vil også sørge for at du gjennomfører riktig oppvarming og nedtrapping, og at du holder deg hydrert under treningen.

Personlig tilpasset Senior trening på OsloHelseStudio

Velger du OsloHelseStudio som ditt treningsstudio for Senior trening, vil du få et personlig tilpasset treningsopplegg som tar hensyn til dine individuelle behov og mål. Våre personlige trenere vil veilede deg gjennom treningen og sørge for at du utfører øvelsene på en trygg og riktig måte. Vi har tilgjengelige fasiliteter og utstyr som passer for Senior trening, som vil hjelpe deg med å oppnå dine mål på en trygg og effektiv måte.