Styrketrening for kvinner

Fordeler med styrketrening for kvinner

Styrketrening er en viktig treningsform for kvinner. Du styrker kroppen, øker forbrenning, får en generelt bedre helse og ikke minst øker bentettheten og derfor motvirker benskjørhet, der kvinner er mer utsatt. Styrketrening gir med andre ord en rekke fordeler som kan forbedre livet ditt og gjøre deg sterkere både fysisk og mentalt.

Styrketreningskurs for kvinner: Lær å trene effektivt og morsomt!

Ved å delta på vårt styrketreningskurs for kvinner, vil du lære hvordan du kan bruke vekter, egen kroppsvekt og strikk for å trene hele kroppen på en variert, morsom og effektiv måte. Kurset går over 8 uker med en time i uken, og våre svært kompetente instruktører vil veilede deg gjennom hele kurset og tilpasse treningen til deg og dine behov. Du vil også møte andre kvinner på kurset som gjør treningen sosial og morsom.

Fordeler med styrketrening for kropp og sinn

Styrketrening kan bidra til å forbedre kroppsholdningen din, øke stoffskiftet, redusere risikoen for skader og smerter, styrke benmassen din og gi deg mer energi og selvtillit. Ikke la deg stoppe fra å oppleve alle fordelene med styrketrening. Vi oppfordrer deg til å prøve det og se hvor morsomt og givende det kan være!

Varighet: 8 uker

Timen avholdes på ettermiddag/kveld.

Denne timen er uten baby.