Trening etter graviditet / Barseltrening

Utfordringene ved trene etter fødsel og fødsel

Det kan være skremmende å trene etter graviditet og fødsel, spesielt for nybakte mødre som kan slite med fysiske endringer, hormonelle svingninger og kravene til å ta vare på en nyfødt. Hos OsloHelseStudio forstår vi disse utfordringene og tilbyr et utvalg av alternativer for å hjelpe nye mødre med å komme tilbake i form.

Kurs – trening med baby

Skreddersydd trening for nye mødre: Vårt trening med baby-kurs er designet for nybakte mødre som ønsker å komme tilbake i form etter fødselen. Kurset tilbys i små grupper, med babyer velkommen som en del av treningen. Våre spesialiserte trenere kan tilpasse øvelser for å ta tak i områder av kroppen som har fått mest stress under graviditet og fødsel, som bekkenbunnen og magen. Kurset går over 6-8 uker, og du trenger ikke å være medlem for å delta.

Personlig trening for mamma og baby

Trening i privatlivets fred: For nybakte mødre som foretrekker mer personlig trening, tilbyr vi personlige treningsøkter i en avskjermet setting. Du kan trene alene eller med en partner, og babyen din er velkommen til å være med.

PT med spesialiserte trenere

Oppfølging en-til-en: Våre spesialiserte trenere kan gi oppfølging en-til-en, veilede deg i trygg trening og tilpasse øvelser til å passe eventuelle problemer som kan oppstå.

Gravidtrening: En flott sosial mulighet for nye mødre

Vi tilbyr også tilpasset behandling for nye mødre, inkludert osteopati og massasje. Våre terapeuter er opplært til å takle de spesifikke problemene som kan oppstå under og etter graviditet, som ryggsmerter, bekkenbunnsproblemer og fødselsdepresjon. Vi tilbyr også behandling for babyer, slik at både mor og baby kan få den omsorgen de trenger på ett praktisk sted.