Gravidtrening hos OsloHelseStudio – Styrk kropp og sinn

Styrk kropp og sinn med OsloHelseStudio gravidtrening

Graviditet er en av de mest transformative periodene i en kvinnes liv – en tid full av forventning, glede, men også fysiske og emosjonelle utfordringer. Å opprettholde god helse og velvære under denne perioden er avgjørende, både for deg og ditt kommende barn. Dette er der gravidtrening spiller en sentral rolle.

Gravidtrening handler om mer enn bare å holde seg i form. Det hjelper deg å forberede kroppen din for de fysiske kravene som graviditet, fødsel, og tiden etter medfører. Fordelene strekker seg fra mindre muskel- og skjelettsmerter, enklere og kortere fødsel, til bedre psykisk helse og en lettere gjenopptakelse av trening etter fødsel.

Her på OsloHelsestudio er vi dedikerte til å støtte deg gjennom denne unike og fantastiske reisen. Vi tilbyr en trygg, organisert og tilpasset tilnærming til styrketrening for forventningsfulle mødre, designet for å hjelpe deg med å opprettholde en sunn kropp og et sterkt sinn gjennom alle trimestrene.

Ved å bli med oss på OsloHelsestudio, vil du bli en del av et støttende og innbydende miljø. Våre kvalifiserte trenere har omfattende erfaring med å veilede gravide kvinner gjennom trygge og effektive treningsrutiner, som er tilpasset dine individuelle behov og kapabiliteter. Uansett hvor du er i din graviditet, står vi klare til å hjelpe deg med å holde deg aktiv, komfortabel og sterk.

Bli med oss og oppdag hvordan vår tilpassede gravidtrening kan forbedre din fysiske og mentale velvære, og gjøre din graviditet, fødsel, og tiden etter til en mer behagelig og givende opplevelse.

Meld deg på kurs her!

Når du velger å trene med OsloHelsestudio under graviditeten, får du tilgang til en rekke unike fordeler:

 

Individuell Oppfølging: Hos oss er ingen graviditet lik. Vi forstår at hver kvinne, og hver graviditet, er unik. Derfor tilbyr vi individuelt tilpasset styrketrening, skreddersydd for dine spesifikke behov og mål. Våre erfarne trenere lager et personlig treningsprogram for deg, som tar hensyn til din nåværende helsestatus, fysiske kapabiliteter, og komfort.

Trygge og Effektive Øvelser: Graviditet stiller spesielle krav til trening. Vi fokuserer på trygge, lav-impact øvelser som styrker de musklene som er mest utsatt under graviditet og fødsel – som bekkenmuskulaturen, ryggmusklene, og kjernemuskulaturen. Dette kan bidra til mindre smerter og ubehag, samt en enklere fødsel og raskere restitusjon etterpå.

Fokus på Velvære: Ved siden av det fysiske, er mentalt velvære under graviditeten minst like viktig. Vår trening er designet for å fremme en følelse av velvære, redusere stress, og hjelpe deg med å bygge mental styrke. Dette kan gi deg økt selvtillit og bidra til å forberede deg mentalt for fødselen.

Støttende Fellesskap: Når du trener hos oss, blir du en del av et støttende og inspirerende fellesskap. Her kan du dele erfaringer og tips med andre forventningsfulle mødre, og få motivasjon og støtte gjennom hele graviditeten.

Fleksibilitet: Vi forstår at livet som gravid kvinne kan være uforutsigbart. Derfor tilbyr vi fleksible treningsalternativer, slik at du kan trene på de tidene som passer best for deg.

Gravidtrening hos OsloHelsestudio er mer enn bare trening – det er en investering i din egen helse og velvære, samt i helsen til ditt kommende barn. Vi er her for å veilede deg gjennom denne spennende tiden i livet ditt, og hjelpe deg med å føle deg på ditt aller beste.

Kontakt oss for en gratis veiledningstime.

Møt Teamet Bak OsloHelsestudio

Anethe Toth – Personlig Trener, Massasje- og Muskelterapeut og Yogalærer

Anethe har vært i treningsbransjen i over 10 år, både som personlig trener og instruktør, og har levert nærmere 5000 timer i sine år som personlig trener. Spesialisert innen livsstilsendring og større vektreduksjoner, rehabiliterende trening for ulike smerte- og sykdomsgrupper, trening under og etter graviditet, og kostholdsveiledning, gir Anethe et unikt sett med ferdigheter til vårt team. Med videreutdanning som massasje- og muskelterapeut og en 200-timers yogalærerutdanning, i Vinjasa Flow, samt videreutdanning innen mamma & baby yoga, er Anethe en viktig del av vårt team.

Silje Jahre Frotvedt – Yoga Lærer, GravidYoga, Mamma & Baby Yoga

Silje har undervist yoga siden 2017 og har fordypet seg i vinyasa, yin, gravidyoga og mamma- og babyyoga. I tillegg er hun utdannet ayurvedisk postpartum doula. Silje brenner for å støtte kvinner i overgangen til den nye tilværelsen som mamma, og bidrar til å skape en trygg atmosfære i klassene sine.

'

Helene Ausland – Osteopat

Helene bringer sin ekspertise som osteopat, kostholdsveileder og trener til Oslo Helsestudio. Med spesiell interesse for kvinnehelse som svangerskap og graviditet, gynekologiske lidelser og mage/tarm- problematikk hos spedbarn, gir Helene en verdifull innsikt til vårt team. Hun har opparbeidet seg god erfaring med veiledning, behandling og trening for gravide og etter fødsel, og fullfører denne sommeren studie der hun blir sertifisert pre/post- natal trainer.

Vår Tilnærming til Gravidtrening

På OsloHelseStudio forstår vi at hver graviditet er unik. Derfor tilpasser vi treningsprogrammet til forskjellige stadier av graviditeten, og tar hensyn til de individuelle behovene til hver kvinne. Vårt team av sertifiserte trenere og helseeksperter har omfattende erfaring med å støtte kvinner gjennom hvert trinn i graviditetsreisen, og bruker en rekke spesifikke øvelser og teknikker for å støtte helse og velvære.

Vår gravidtrening fokuserer på å styrke kjernemuskulaturen, forbedre fleksibiliteten, og opprettholde god holdning. Dette kan bidra til å forhindre eller lindre vanlige graviditetsrelaterte plager som ryggsmerte, bekken ubehag og tretthet. Vi legger også vekt på pusteteknikker og avslapningsøvelser som kan være til stor hjelp under fødselen.

 

Gruppetrening for Gravide

I tillegg til individuell trening, tilbyr vi også gruppetrening for gravide. Dette er en fantastisk mulighet til å trene sammen med andre gravide, dele erfaringer, og bygge et støttende fellesskap. Disse øktene er ledet av våre erfarne trenere og er designet for å være trygge og effektive for alle deltakerne, uansett hvor de er i graviditetsreisen.

Våre gruppetreningstimer er en flott måte å holde seg motivert og engasjert, og de gir også et sosialt element til treningsrutinen. Vi har funnet ut at mange av våre gravide kunder verdsetter muligheten til å dele deres erfaringer, utfordringer og suksesser med andre som er i samme situasjon.

La oss trene sammen!

Bli med i OsloHelseStudio i dag

Er du klar til å starte reisen mot en sunnere og mer komfortabel graviditet? Ikke nøl med å ta det første steget. Vi på OsloHelseStudio er her for å gi deg den støtten og veiledningen du trenger. Vi inviterer deg til å delta på en prøvetime for å oppleve fordelene med vår gravidtrening førstehånds. Kontakt oss i dag for mer informasjon, eller for å planlegge din første time. Du kan nå oss via e-post på anethe@oslohelsestudio.no, eller ring oss på +47 472 88 418.

Hvis du er interessert i mer informasjon og tips om graviditet og trening, anbefaler vi at du følger oss på Instagram. Vi deler regelmessig verdifulle ressurser, råd og inspirasjon for gravide kvinner.

Bli med i OsloHelseStudio-familien i dag, og la oss hjelpe deg med å oppnå en sunn, trygg og lykkelig graviditet.