Trening under graviditet

Fordelene ved trening under graviditet

Å holde seg aktiv under svangerskapet kan gi mange fordeler for både mor og barn. Regelmessig trening kan bidra til å redusere muskuloskeletale smerter, lette fødselen, forkorte fødetiden og redusere risikoen for depresjon under graviditeten. I tillegg kan trening forbedre den mentale helsen og forberede kroppen på trening etter fødselen.

Spesialisert trening for gravide kvinner

På OsloHelseStudio forstår vi at hvert svangerskap er unikt, og våre spesialiserte trenere har flere års erfaring med å hjelpe gravide kvinner med å holde seg aktive og sunne. Våre trenere kan hjelpe gravide kvinner med å overvinne ulike utfordringer under graviditeten, som bekken- og ubehag. Vi tilbyr ulike øvelser som er trygge og effektive under graviditeten, og vi kan også hjelpe til med å tilpasse øvelsene til individuelle behov.

Kursalternativer for gravide kvinner

Vi tilbyr to spesialiserte kurs for gravide kvinner på OsloHelseStudio: GravidYoga og GravidTraining. Disse kursene er designet for å komplementere hverandre, men du kan delta på det kurset du foretrekker. Ved å delta på et kurs kan du møte andre gravide kvinner som er i samme livsfase som deg, og danne bånd som kan vare utover kurset. Du trenger ikke å være medlem for å delta på våre kurs.

Personlig trening for gravide kvinner

Vi tilbyr personlig trening for gravide kvinner, der du kan trene uforstyrret og avskjermet. Du kan trene alene, med en partner eller venn, og du kan enkelt justere nivået på økten etter hvert som formen endres gjennom graviditeten. Våre trenere kan hjelpe deg med å velge trygge og effektive øvelser, og tilpasse treningen til å passe eventuelle problemer som kan oppstå.

PT med spesialiserte trenere

Våre trenere er terapeuter som har lang erfaring, og de kan gi en-til-en oppfølging for å hjelpe deg med å holde deg sunn under graviditeten. Våre trenere kan guide deg til trygge øvelser og tilpasse treningen til å passe eventuelle problemer som kan oppstå. De kan også gi veiledning om smerteproblemer.

Behandling og massasje for gravide kvinner

På OsloHelseStudio tilbyr vi behandling og massasje som er tilpasset den gravide kvinnen. Våre terapeuter er videreutdannet og kjenner den gravide kvinnekroppen godt. De forstår problemene som kan oppstå under graviditeten, samt tilpasninger og hensyn som må vises til den gravide kvinnen. Vi tilbyr både osteopati og gravidmassasje-tjenester.