Mamma Sterk

MammaSterk er et tilbud for alle mammaer den første tiden etter en fødsel med full fokus på mamma. Her er det ingen baby med på timene med du trener sammen med andre som ønsker denne alenetiden med full fokus på deg selv og det å komme i kontakt og styrke kroppen igjen etter graviditet. Vår oppgave er å trygge deg som nybakt mamma igjennom øvelser som vil styrke din kropp. Dette gjør vi i et miljø hvor barnet blir inkludert i treningen.

En graviditet og fødsel er den største fysiske påkjenningen kvinnekroppen møter. Etter en fødsel er det mange mammaer som går igjennom en overveldende fase i livet sitt. Med det fantastiske mirakelet/miraklene som er skapt, kommer det også hormoner, følelser og store fysiske og psykiske endringer og påkjenninger på kroppen. Som med alle graviditeter er også fasen etter å ha fått barn ulike og vi håndterer dette svært ulikt. Mange kjenner ikke igjen sin egen kropp, og dette er helt naturlig. Vi i OsloHelseStudio har lang fartstid med trening etter en graviditet, og er spesialiserte på området.

Under dette kurset vil du få trent hele kroppen med fokus på bekkenbunn, de dype magemusklene, sete muskulaturen og ryggen. Kurset er for deg som har født barn for minst 6 uker siden. Passer for både de som har vært igjennom keisersnitt og vaginal fødsel. Siden vi her i denne timen ikke har med baby, er denne treningsvarianten også fin for deg som av ulike grunner har latt vente på seg å gjenoppta treningen etter fødsel, om det har gått 6 uker eller to år, er du velkommen her.