Yoga

Vi tilbyr flere ulike Yoga timer hos oss i OsloHelseStudio.

Yoga er en rolig og myk tilnærming til bevegelse med fokus på fysisk og mental ro. Vi jobber med å gi slipp og synke sakte dypere inn i stillingene. Vi
beveger oss med bevissthet og intensjon i flytsekvensene. Yoga kan skape balanse og være en motvekt til en hektisk hverdag, redusere stress, og løse opp i spenninger, både fysisk og mentalt. Og ikke minst vil det gjøre underverker
for mobilitet og bevegelse i ledd og muskler.

Yoga er et perfekt supplement til mer aktive treningsformer, og vi hjelper deg å integrere meditasjon i din yogapraksis.

Mamma&Baby Yoga og GravidYoga kan du lese på egne sider.

Vi har timer som passer for alle:

Yoga for Nybegynnere (kurs)

Dette kurset er for deg som er ny til yoga eller har prøvd yoga men, ønsker mer forklaring av øvelsene og teknikk. Vi går gjennom de mest grunnleggende yogaøvelsene/asana og prinsippene fra vinyasa yoga som solhilsen, stående stillinger, balansestillinger, sittende og liggende øvelser. Du lærer enkle pusteøvelser og får erfaring med hvordan du bruker pusten i yoga og meditasjon.

Yoga for Menn (kurs)

Velkommen til en introduksjon til hvordan bli bedre kjent med kroppen og lære seg et sett med verktøy for å bearbeide muskulære spenninger og løsne opp i knuter, tilpasset det utgangspunktet du befinner deg på i dag!

Å starte med yoga kan være vanskelig, men i dette kurset vil vi fokusere på å bryte ned hver enkel øvelse til noe som passer for hver og en!

Her handler det mest om å starte prosessen om å bli kjent med innsiden av kroppen, og å ta eierskap over sin egen reise mot økt bevegelsesfrihet. Enkle bevegelser og repetisjon i fokus. Målet er å praktisere smertefritt, og lære å gjenskape den gode følelsen av spenninger som slipper taket. Practice makes perfect!